Obilniny/pseudo, strukoviny, cestoviny Počet produktov:59

  • Skladom

    Spirálky celozrnné BIO 500 g Rapunzel sú vynikajúce bezvaječné cestoviny, ktoré majú príjemnú, mierne orieškovú chuť, nelepí sa a nerozvařují. Ich tradičná výroba a kvalitné suroviny zaručujú gurmánsky zážitok, na ktorý nezabudnete!

    1,67 €
  • Skladom

    Lasagne celozrnné BIO 250 g Rapunzel sa pred ďalším spracovaním nemusí variť a ich použitie je rovnaké ako u klasických lasagní. Vynikajúci bezvaječné cestoviny, ktoré sa nelepí a majú príjemnú, mierne orieškovú chuť. Ich tradičná výroba a kvalitné suroviny zaručujú, že si ich zamilujú aj naozajstní gurmáni!

    2,30 €
  • Skladom

    Špagety semolina BIO 500 g Rapunzel vynikajú perfektnou chuťou, nelepí sa, nerozvařují a majú vyššiu nutričnú hodnotu a nižší glykemický index ako klasické špagety. Vďaka ich tradičnej výrobe a kvalitným surovinám zaručujú jedinečný gurmánsky zážitok!

    1,56 €
  • Skladom

    Spirálky semolina BIO 500 g Rapunzel majú vynikajúcu chuť, nerozvařují sa, nelepí sa a majú nižší glykemický index a vyššiu nutričnú hodnotu ako klasické špirálky. Vďaka kvalitným surovinám a tradičnej výrobe zaručujú jedinečný gurmánsky zážitok!

    1,56 €
  • Skladom

    Ryžové špagety BIO 250 g Rapunzel sú ideálnou prirodzene bezlepkovou alternatívou klasických špagiet z tvrdej pšenice, ktorú ocenia nielen osoby trpiace celiakiou.

    2,93 €
  • Skladom

    Špagety celozrnné BIO 500 g Rapunzel sú vynikajúce bezvaječné cestoviny, ktoré majú príjemnú, mierne orieškovú chuť, nelepí sa a nerozvařují. Ich tradičná výroba a kvalitné suroviny zaručujú gurmánsky zážitok, na ktorý nezabudnete!

    1,67 €
  • Skladom

    Cícer sterilizovaná BIO 400 g Rapunzel je pripravená na okamžité použitie a ušetrí tak veľa času jej zdĺhavým namáčaním a varením.

    1,52 €
  • Skladom

    Pečené fazuľe BIO 400 g Rapunzel sú výborné do polievok, zeleninových zmesí, šalátov a nátierok. Môžu sa podávať tiež ako príloha alebo pridávať do pokrmov mexickej kuchyne.

    1,81 €
  • Skladom

    Červené fazule sterilizované BIO 400 g Rapunzel vynikajúce na okamžité použitie do rôznych zeleninových alebo cestovinových šalátov, do polievok, zeleninových zmesí, chilli con carne a ďalších mexických pokrmov.

    1,56 €
  • Skladom

    Zelená šošovka sterilizovaná BIO 400 g Rapunzel je ideálnym riešením pre všetkých, ktorí nemajú čas. Stacie jej pridať do polievok, rôznych zeleninových alebo cestovinových šalátov, zeleninových zmesí alebo ju jednoducho podávať ako prílohu k mäsu a v okamihu je navarené!

    1,34 €
  • Skladom

    Zmes strukovín sterilizovaná BIO 400 g Rapunzel je ideálnym riešením pre všetkých, ktorí nemajú čas. Stacie jej pridať do polievok, rôznych zeleninových alebo cestovinových šalátov, zeleninových zmesí alebo ju jednoducho podávať ako prílohu k mäsu a v okamihu je navarené!

    1,48 €
  • Skladom

    Biele fazuľa sterilizované BIO 400 g Rapunzel sú pripravené na okamžité použitie do polievok, zeleninových zmesí, šalátov a nátierok. Pretože idú dobre rozmixovať, tak sa hodí ako základ rôznych nátierok a krémov.

    1,56 €
* Expresní doručení zdarma

Od 40€

*
Viac info