Bylinky a čaje
K bylinkám a čajům patří pohoda, klid, sentiment, relaxace a ozdravení. A přesně takové bylinky a čaje najdete i u nás. Neuvěřitelně povzbuzující nebo uklidňující, záleží, co hledáte. Všechny jsou voňavé a chutné, některé mají navíc například antioxidační vlastnosti, z jiných čiší dálky a exotika. U všech bylinek i čajů najdete popis jak je přip...
K bylinkám a čajům patří pohoda, klid, sentiment, relaxace a ozdravení. A přesně takové bylinky a čaje najdete i u nás. Neuvěřitelně povzbuzující nebo uklidňující, záleží, co hledáte. Všechny jsou voňavé a chutné, některé mají navíc například antioxidační vlastnosti, z jiných čiší dálky a exotika. U všech bylinek i čajů najdete popis jak je připravovat tak, abyste z nich měli nezapomenutelný požitek.
Zobraziť

Bylinky a čaje Počet produktov:43

  • Skladom

    Mäta bylinkový čaj Wolberry 50 g. Listy mäty piepornej sa využívajú pre svoju podmanivú chuť a nezameniteľnú vôňu. Šálka mätového čaju po jedle je prevenciou nafúknutého brucha a naviac zdvihne náladu.

    0,70 €
  • Skladom

    Materina dúška vňať bylinkový čaj Wolfberry 50 g. Táto liečivá bylina s fialovým kvetom, aromatickou vôňou a korenistou chuťou sa vyníma aj v okrasných záhradkách, je ale známa predovšetkým pre svoje liečivé účinky, spravidla pri nachladnutí.

    0,78 €
  • Skladom

    Medovka vňať bylinkový čaj Wolfberry 50 g. Medovku kedysi nazvali podľa jej chuti, ktorá pripomína med, obľúbená je ale skôr pre svoje schopnosti. Dokáže ukľudniť celý organizmus a pravidelné popíjanie medovkového čaju môže zabezpečiť kvalitnejší spánok aj zažívanie.

    0,78 €
  • Skladom

    Miska Čavan na Matcha čaj Wolfberry je originální porcelánová miska na přípravu a popíjení čaje, která by neměla milovníkům tohoto čaje chybět.

    12,70 €
  • Skladom

    Konopný čaj BIO 50g Wolfberry je herba z květů a listů konopí s obsahem kanabinoidů, terpenů a éterických olejů. Výborně se hodí jak na přípravu nápoje, tak jako koření do studené a teplé kuchyně.

    6,26 €
  • Skladom

    Matcha čaj BIO 100 g Wolfberry je exkluzivní zelený čaj spojený především s čajovým obřadem Cha-no-yu. Velmi kvalitní, tmavě zelený prášek, který vzniká mletím čajových lístků Tencha. Ty se pěstují výhradně na zastíněných plantážích a musí být z první jarní sklizně.

    5,29 €
  • Skladom

    Divozel bylinkový čaj 50 g Wolfberry. Divizna veľkokvetnatá 50 g výborne poslúži na prípravu liečivého čaju. Nálev zo sušených kvetov divizny lieči kašeľ a ostatné sprievodné javy prieduškových ochorení a ochorení z prechladnutia. Najčastejšie sa kombinuje s inými bylinkami do čajových smesí na odkašliavanie.

    2,57 €
  • Skladom

    Lipový bylinkový čaj 50 g Wolfberry sa s obľubou používa na prípravu čaju pre svoju medovú vôňu a nasladlú chuť. Naše babičky dobre vedia, prečo tak často vidíme lipu v dedinách. Každé leto ju tu zbierajú a ona potom na oplátku po celý rok pomáha pri nachladnutí, zápaloch dýchacích ciest a horúčke.

    1,98 €
  • Skladom

    Žihľava Bylinkový čaj 50 g Wolfberry. Žihľava dvojdomá vňať je známa liečivá rastlina, z ktorej môžeme pripraviť čaj. Čaj je známy tým že čistí ľudský organizmus a posiľňuje mnohé jeho funkcie. Vonkajšie použitie je tiež vo forme šampónu a vlasových balzamov.

    0,66 €
  • Skladom

    Smotánka koreň 50 g Wolfberry sa hodí k príprave odvaru, ktorý sa odporúča popíjať v rámci čistiacich kúr. Bylina známa tiež ako púpava totiž ponúka viac, ako žlté kvety - jej koreň má významné liečiteľské účinky.

    1,17 €
  • Skladom

    Skorocel bylinný čaj 50 g Wolfberry skvele poslúži na prípravu čaju s ľahko sladkastou chuťou, ktorý má veľa pozitívnych účinkov na ľudský organizmus. Býva súčasťou zmesí proti nachladnutiu, ale šálku skorocelového čaju si môžete dopriať aj pri črevných ťažkostiach.

    0,81 €
  • Skladom

    Pamajorán bylinný čaj 50 g Wolfberry slúži na prípravu čaju intenzívnej chuti, ktorého popíjanie prináša veľa zdraviu prospešných účinkov. Pomáha napríklad pri dýchacích ťažkostiach, kašli, aj pri žalúdočných a črevných ťažkostiach.

    0,86 €
* Expresní doručení zdarma

Od 40€

*
Viac info