EKO DROGÉRIA Počet produktov:144

  • Skladom

    Aviváž 1 l Sonett zjemní všetky druhy tkanín, oživí ich farbu a uľahčí žehlenie. Pridanie aviváže do každého prania pomáha vyplákanie zvyškov pracieho prášku a tiež predlžuje životnosť práčky.

    4,41 €
  • Skladom

    Čistiaci piesok 450 g Sonett je univerzálnym pomocníkom pre celú domácnosť. Poradí si nielen s nečistotami a mastnotou v kuchyni, ale aj v kúpeľni i dielni. Vďaka obsahu jemných čiastočiek piesok spoľahlivo odstráni aj odolné nečistoty.

    3,67 €
  • Skladom

    Dezinfekčný prostriedok v spreji 100 ml Sonett proti plesniam a baktériám určený na priame použitie.

    3,56 €
  • Skladom

    Dezinfekčný prostriedok na ruky 300 ml Sonett na alkoholovej báze. Na okamžité použitie všade tam, kde je potrebné dbať o dezinfekciu rúk.

    7,37 €
  • Skladom

    Dezinfekčný prostriedok 500 ml Sonett účinne odstraňuje všetky plesne aj baktérie vďaka vysokému obsahu rastlinného alkoholu a prírodným tenzidom. Táto kombinácia si účinne poradí s baktériami na akomkoľvek povrchu v celej domácnosti.

    7,37 €
  • Skladom

    Eko umývacia hubka 2 ks Sonett vám uľahčí upratovanie vďaka prírodným celulózovým a sisalovým vláknam, ktoré si účinne poradí s prischlou nečistotou aj so zvyškami jedla. Prírodné zloženie doplnené o recyklované PET fľaše naviac nezaťažuje životné prostredie.

    3,67 €
  • Skladom

    Kúpeľňový čistič 500 ml Sonett s rozprašovačom Sonett s obsahom kyseliny citrónovej účinne odstráni vodný kameň, ale aj mastnotu, hrdzu a nečistoty od ošetrujúcich prípravkov. Obsiahnutá kyselina spoľahlivo rozpustí usadené nečistoty a dodá povrchu lesk a hygienickú čistotu.

    4,78 €
  • Skladom

    Kúpeľňový čistič 1 l Sonett s obsahom kyseliny citrónovej účinne odstráni vodný kameň, ale aj mastnotu, hrdzu a nečistoty od ošetrujúcich prípravkov. Obsiahnutá kyselina spoľahlivo rozpustí usadené nečistoty a dodá povrchu lesk a hygienickú čistotu.

    7,37 €
  • Skladom

    Tekuté mydlo Citrus 300 ml Sonett s osviežujúcou citrusovou vôňou odstráni nečistoty z pokožky rúk, bez toho aby ju zbytočne vysúšalo či dráždilo. Obsiahnuté rastlinné tenzidy sa postarajú o jemnú penu, ktorá je šetrná k rukám aj životnému prostrediu.

    5,52 €
  • Skladom

    Tekuté mydlo Épure 300ml Sonett so sviežou vôňou mäty, šalvie a ďalších byliniek odstráni nečistoty z pokožky rúk, bez toho aby ju zbytočne vysúšalo či dráždilo. Obsiahnuté rastlinné tenzidy sa postarajú o jemnú penu, ktorá je šetrná k rukám aj životnému prostrediu.

    6,26 €
  • Skladom

    Tekuté mydlo Levanduľa 300 ml Sonett s upokojujúci vôňou levandule odstráni nečistoty z pokožky rúk, bez toho aby ju zbytočne vysúšalo či dráždilo. Obsiahnuté rastlinné tenzidy sa postarajú o jemnú penu, ktorá je šetrná k rukám aj životnému prostrediu.

    5,52 €
  • Skladom

    Tekuté mydlo Rozmarín 300 ml Sonett s osviežujúcou vôňou rozmarínu odstráni nečistoty z pokožky rúk, bez toho, aby ju zbytočne vysúšalo či dráždilo. Obsiahnuté rastlinné tenzidy sa postarajú o jemnú penu, ktorá je šetrná k rukám aj životnému prostrediu.

    5,52 €
* Expresní doručení zdarma

Od 40€

*
Viac info