Výrobcovia

Lanový olej a Lanová múka

Zoznam produktov výrobcu Sonett

  • Skladom

    Prací gél 2 l Sonett je tekutý prostriedok na pranie bieleho i farebného prádla pri teplotách 30 ° C - 95 ° C.

    10,70 €
  • Skladom

    Prací gél 2 l Sonett Neutral je určený pre alergikov a osoby s citlivou pokožkou. Tekutý prací gél na biele i farebné prádlo pre ručné pranie i pranie v práčke pri teplotách od 30 ° C do 95 ° C.

    10,70 €
  • Skladom

    Prací gél na farebné prádlo COLOR 1,5 l Sonett je vhodné pre pranie v práčke pri teplotách 30-60 ° C aj pre pranie v ruke. Vďaka jemnému prírodnému zloženiu je gél vhodný pre všetky druhy farebných tkanín, ku ktorým je mimoriadne šetrný.

    8,11 €
  • Skladom

    Prací gél na vlnu a hodváb 300 ml Sonett. Prostriedok Sonett pre odstránenie škvŕn z vlny, hodvábu a ďalších jemných materiálov nielen že spoľahlivo odstráni odolné nečistoty, ale zároveň vďaka obsahu lanolínu a zmydleneho olivového oleja sa o jemnú tkaninu stará.

    7,00 €
  • Skladom

    Prášok do umývačky 1 kg Sonett je vďaka jednoduchému prírodnému zloženiu výborným pomocníkom pre každodenné umývanie riadu v umývačke. Obsiahnuté látky si účinne poradí s přischlými zvyšky jedla aj s mastnotou a zároveň zbytočne nezaťažujú prírodu.

    7,00 €
  • Skladom

    Prášok na pranie 1,2 kg Sonett je vhodný pre použitie na biele, farebné a tmavé bielizeň pri programoch od 40 ° C. Vďaka vysokému obsahu prírodného mydla sa prášok ľahko rozpúšťa a nezanecháva na oblečení biele fľaky.

    9,22 €
  • Skladom

    Prášok na pranie 2,4 kg Sonett je vhodný pre použitie na biele, farebné a tmavé bielizeň pri programoch od 40 ° C. Vďaka vysokému obsahu prírodného mydla sa prášok ľahko rozpúšťa a nezanecháva na oblečení biele fľaky.

    14,78 €
  • Skladom

    Prípravok na škrobenie a žehlenie 1 l Sonett. Sprej Sonett pre škrobenie a ľahšie žehlenie bielizne obsahuje rastlinná mydla a éterické oleje, ktoré preniknú hlboko do vlákien bielizne. To sa potom ľahšie žehlí, lepšie držia tvar a navyše získava ľahkú kvetinovú vôňu.

    5,89 €
  • Skladom

    Prípravok na škrobenie a žehlenie 500 ml Sonett. Sprej Sonett pre škrobenie a ľahšie žehlenie bielizne obsahuje rastlinná mydla a éterické oleje, ktoré preniknú hlboko do vlákien bielizne. To sa potom ľahšie žehlí, lepšie držia tvar a navyše získava ľahkú kvetinovú vôňu.

    4,04 €
  • Skladom

    Regeneračná soľ do umývačky 2 kg Sonett znižuje tvrdosť vody a tým pádom zvyšuje účinnosť umývacích prípravkov a tiež chráni samotnú umývačku pred nadmerným usadzovaním vodného kameňa.

    3,67 €
  • Skladom

    Sprej na škvrny 100 ml Sonett si spoľahlivo poradí aj s odolnými škvrnami od krvi, ovocia, červeného vína aj kávy. Vďaka prírodnému zloženiu sú nečistoty spoľahlivo odstránené a zároveň je ochránený čistený materiál.

    3,19 €
  • Skladom

    Tablety do umývačky (25 ks) 500 g Sonett majú účinné zloženie z ľahko odbúrateľných organických zložiek. Tie nielen že odstráni mastnotu aj přischlé zvyšky jedla, ale aj zbytočne nezaťažujú životné prostredie.

    7,00 €
* Expresní doručení zdarma

Od 40€

*
Viac info