May 17, 2017 0 Comments GOGREEN

GOGREEN – ZELENÁ CESTA K BALENIU PRODUKTOV

Poslaním Wolfberry je dávať ľuďom možnosť kúpiť si kvalitné, výživné, čisté a zdraviu prospešné suroviny. Byť pri tom čo najšetrnejší k prírode. Ďalší logický krok je naučiť sa, ako BIO suroviny ekologicky zabaliť a expedovať. Preto sme začali s projektom GOGREEN a vydali sme sa po zelenej ceste.

V spolupráci s technologickými firmamy sme začali pracovať na balení našich produktov do fólie GOGREEN Wolfberry compostable. Existujú síce aj fólie syntetické,ktoré sa čiastočne rozložia vďaka špeciálnym aditívam a zostanú potom malé kúsky plastu. Toto polovičné riešenie nám ale nestačí! Chceli sme fóliu, ktorá je čiste prírodná, celkom sa rozloží a stane sa súčasťou pôdy, napríklad ako listy rastlín. Predstavujeme Vám  celkom kompostovateľnú fóliu GOGREEN WOLFBERRY COMPOSTABLE.

Z čoho je zložená?
Jedná sa o špeciálnu zmes škrobu, ktorá vzniká ako vedľajší produkt rastlinnej výroby. Práce s touto fóliou sú síce technologicky náročnejšie balenie trvá dlhšiu dobu. Preto ju uvádzame pomaly a postupne. Prvý rad výrobkov, kde ju nájdete sú doplňujúce balenia pre naše nové produkty v papierových dózach ECOREFILL. Ide o rad rastlinných proteínov a rôznych semien pre domáce klíčenie. Keď spotrebujete surovinu z dózičky, môžete ju znova naplniť jedným z produktov balených do kompostovaťeľnej fólie.

Hľadajte produkty so symbolom EOCOREFILL. Keďže posielame veľké množstvo balíčkov koncovým zákazníkom aj obchodným partnerom, rozhodli sme sa, že čoskoro ponúkneme možnosť voľby. Pri objednaní bude možné zvoliť "ekologické balenie", kedy eliminujeme použitie plastov, polistirénov či iných penových výplní. Miesto nich budeme používať len ekologický papier  a bublinkovú fóliu vyrobenú z materiálu GOGREEN WOLFBERRY COMPOSTABLE.

* Expresní doručení zdarma

Od 40€

*
Viac info