Džemy, snacky, pasty Počet produktov:150

  • Skladom

    Tahini so soľou - sezamová pasta BIO 250 g Rapunzel sa vyrába zo šetrne upražených sezamových semienok a zľahka dosoľuje morskou soľou. Nevyhnutná súčasť humusu alebo falafelu, vynikajúci aj k namazanie.

    3,56 €
  • Skladom

    Lieskovooriešková pasta BIO 250 g Rapunzel je vynikajúci jemná nátierka vyrobená na 100% z šetrne pražených lieskových orieškov. Možno ju kombinovať s medom, javorovým sirupom, kakaom alebo pridávať do dipov a slaných nátierok.

    8,07 €
  • Skladom

    Mandľová pasta BIO 250 g Rapunzel je vynikajúci jemná nátierka vyrobená na 100% z šetrne pražených nelúpaných mandlí. Možno ju kombinovať s medom, javorovým sirupom, kakaom alebo pridávať do dipov a slaných nátierok.

    8,07 €
  • Skladom

    Pasta z nepražených mandlí BIO 250 g Rapunzel je vynikajúci jemná nátierka vyrobená na 100% z nepražených lúpaných mandlí. Tvorí základ mandľového mlieka a možno ju tiež kombinovať s medom, javorovým sirupom, kakaom alebo pridávať do dipov a slaných nátierok.

    9,67 €
  • Skladom

    Kokosová pasta BIO 215 g Rapunzel s úžasnou chuťou a vôňou čerstvých orechov. Výborná napríklad do karí, ázijských pokrmov, pri pečení, ako nátierka na pečivo, základ pikantných omáčok a polievok.

    5,30 €
  • Skladom

    Kokosová pasta BIO 500 g Rapunzel s neuveriteľnou chuťou a vôňou čerstvých orechov. Výborná napríklad do karí, ázijských pokrmov, pri pečení, ako nátierka na pečivo, základ pikantných omáčok a polievok.

    10,41 €
  • Skladom

    Samba čokoládovo-oriešková nátierka BIO 250 g Rapunzel je 45% mletých lieskových orieškov obohatených o sušenou trstinovou šťavou Rapadura, voňavé kakao, plnotučné mlieko a pravú Bourbon vanilku. Skrátka pochúťka, ktorá poteší každý mlsný jazýček!

    5,89 €
  • Skladom

    Mini Samba BIO 45 g Rapunzel znamená 45% mletých lieskových orieškov obohatených o sušenou trstinovou šťavou Rapadura, voňavé kakao, plnotučné mlieko a pravú Bourbon vanilku. Skrátka pochúťka, ktorá poteší každý mlsný jazýček!

    1,44 €
  • Skladom

    Samba kokosová nátierka BIO 250 g Rapunzel je 42% šetrne pražených mletých lieskových orieškov, 9,5% strúhaného kokosu a 3% kakaa sladených trstinovým cukrom a sušenou trstinovou šťavou Rapadura a ovoněných pravú Bourbon vanilkou. Skrátka maškrtenie, ktorému nejde odolať!

    5,89 €
  • Skladom

    Samba Dark nátierka BIO 250 g Rapunzel je výnimočnou alternatívou klasickej Samby bez mlieka, zato s vyšším obsahom kakaa! Vynikajúca voľba pre milovníkov horkej čokolády, vegánov a pre tých, ktorí sa vyhýbajú mlieku.

    5,89 €
  • Skladom

    Mini Samba Dark nátierka BIO 45 g Rapunzel je výnimočnou alternatívou klasickej Samby bez mlieka, zato s vyšším obsahom kakaa! Vynikajúca voľba pre milovníkov horkej čokolády, vegánov a pre tých, ktorí sa vyhýbajú mlieku.

    1,44 €
  • Skladom

    Mandľový krém BIO 250 g Rapunzel sa vyznačuje plnou chuťou, ktorá je daná 57% ľahko pražených mandlí a 8% mandľové múčky. Výborný ako na maškrtenie, tak na pečivo a do dezertov.

    6,33 €
* Expresní doručení zdarma

Od 40€

*
Viac info